Výborná, výborná, výborná! Pôvodný recept mám od sesternice Moniky, u ktorej som ju jedla ešte v septembri 2011. Hneď ako som prišla z návštevy domov, tak som ju pripravila aj ja. Vtedy ešte s taveným syrom. Tentokrát som ju pripravila vo vegan verzii ;-)
Množstvo, aké si zvolíte, je na Vás. Včera, keď som nátierku pripravovala, suroviny som aj vážila. Ale iba pre to, aby som Vám mohla napísať koľko čoho budete orientačne potrebovať :-)
Suroviny:
"maslo" Alsan bio (alebo olivový olej)
paprika PCR pokrájaná na drobné kúsky 140g
cibuľa nakrájaná - " - 140g
cuketa nastrúhaná na väčšom strúhadle 250g (môže byť aj tekvica)
soľ podľa chuti
Sójakrém Alfa bio 1 črievko
Môžete pridať aj nejakú vegetu (domácu), cesnak, na čo máte chuť. Teraz som cesnak ani vegetu nedala, nežiadalo sa mi ;-)
Na kúsku Alsan bio som orestovala cibuľu, pridala papriku, orestovala, potom cuketu, chvíľočku opäť podusila, odstavila a nakoniec som pridala Sójakrém a všetko spolu premiešala. Po vychladnutí dáme zachladiť do chladničky, ale môžete jesť aj teplé ;-)
K nátierke som upiekla chlieb zo špaldovej múky s tekvicovými i slnečnicovými jadierkami a ľanovými tiež :-)
Dobrú chuť :-)
Remarkable things here. I am very glad to see your post.
OdpovedaťOdstrániťThank you so much and I am taking a look ahead to touch you.
Will you kindly drop me a e-mail?
My web blog :: voyance gratuite