Fenikel mám veľmi rada v kombinácii s pomarančom, preto som bola rada, že vyskúšam aj inú kombináciu, ktorú uvádza Eva vo svojej knihe Adamova dieta.
Suroviny na 1 porciu:
fenikel malý 1 ks
med Bio medovicový 1 ČL
mandle 30 g
feniklové semienka štipka
citrónová šťava 1 PL
voda 2 PL
Postup:
Mandle namočíme cez noc do vody. Na druhý deň na strúhadle nahrubo nastrúhame fenikel. V mixéri dohladka zmixujeme mandle (bez šupky), vodu, med (použila som agáve), citrónovú šťavu a semienka feniklu. Zmiešame s feniklom a podávame.
Šalát chutil "zvláštne" (ale to pre to, že sa mi "ulialo" agáve ;-) ), ale príjemne. Zachladený je úplne mňam :-)
Dobrú chuť :-)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára