sobota 12. októbra 2013

Feniklový raw šalát :-)

Fenikel mám veľmi rada v kombinácii s pomarančom, preto som bola rada, že vyskúšam aj inú kombináciu, ktorú uvádza Eva vo svojej knihe Adamova dieta.


Suroviny na 1 porciu:

fenikel malý                 1 ks
med Bio medovicový   1 ČL
mandle                        30 g
feniklové semienka      štipka
citrónová šťava             1 PL
voda                              2 PL


Postup:

Mandle namočíme cez noc do vody. Na druhý deň na strúhadle nahrubo nastrúhame fenikel. V mixéri dohladka zmixujeme mandle (bez šupky), vodu, med (použila som agáve), citrónovú šťavu a semienka feniklu. Zmiešame s feniklom a podávame.


Šalát chutil "zvláštne" (ale to pre to, že sa mi "ulialo" agáve ;-) ), ale príjemne. Zachladený je úplne mňam :-)






Dobrú chuť :-)



























Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára