streda 27. marca 2013

Karfiolový šalát :-)

Ďaľšie jedlo, ktorého sa neviem dojesť ;-)


Chrumkavý šalátik môžete zajedať chlebíkom alebo ho jesť samotný. Zvyknem ho urobiť pár hodín vopred, aby aspoň chvíľočku odstál.


K príprave vždy potrebujem:
karfiol (aj hlúbiky a listy)
mrkvu
pór
olivový olej
čerstvú petržlenovú vňať


Pomer dávam od oka, ale vždy je najviac karfiolu, menej mrkvy a póriku najmenej. Nakrájam, nastrúham, polejem, premiešam a môžeme jesť. Šalát naaranžujte do karfiolových listov, ktoré zjete s ním.






Dobrú chuť :-)































































2 komentáre:

  1. jednoduche a perfektne .-) a vsetko na zjedenie, aj taniere...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-D veru, netreba nič umývať, len si vyložiť nohy ;-)

      Odstrániť